“Pri Pepiju”

je novo mjesto gdje vam hranu priprema
jedan od omiljenih DJ-a
(TINA KOVAČIČEK)

Josip Hubzin poznatiji kao Dj Pepi Jogarde poznato je i uvijek rado viđeno lice na zagrebačkoj društvenoj sceni. Njegov novi projekt sjedinjuje ono što najviše voli i u čemu uživa – dobru hranu, vino, glazbu, drage ljude.

Fantastičan Dj i selektor, jedan od onih uz kojeg plešete satima i čiji su klupski programi koje ostvaruje sa suradnicima, garancija dobre zabave. Voditelj je i emisije Adriatic Coasting na Yammatu. Kad ne proizvodi vino u sklopu Vino i gitare, uglavnom je bukiran iza dj pulta ili pak razmišlja što bi mogao novo napraviti. Njegov svježi (i mirisni) projekt nosi ime Pri Pepiju, nalazi se na zagrebačkim Ravnicama, adresi Maksimirska 152 i dugo ga je „kuhao“. Sada je poželio i svim dragim ljudima skuhati nešto ukusno, po vlastitom guštu i s onime što nađe svježe na tržnici.

Josip Hubzin poznatiji kao Dj Pepi Jogarde poznato
je i uvijek rado viđeno lice na zagrebačkoj društvenoj
sceni. Njegov novi projekt sjedinjuje ono što najviše
voli i u čemu uživa – dobru hranu, vino, glazbu,
drage ljude.

Fantastičan Dj i selektor, jedan od onih uz kojeg
plešete satima i čiji su klupski programi koje
ostvaruje sa suradnicima, garancija dobre zabave.
Voditelj je i emisije Adriatic Coasting na Yammatu.
Kad ne proizvodi vino u sklopu Vino i gitare,
uglavnom je bukiran iza dj pulta ili pak razmišlja što
bi mogao novo napraviti. Njegov svježi (i mirisni)
projekt nosi ime Pri Pepiju, nalazi se na zagrebačkim
Ravnicama, adresi Maksimirska 152
i dugo ga
je „kuhao“. Sada je poželio i svim dragim ljudima
skuhati nešto ukusno, po vlastitom guštu i s onime
što nađe svježe na tržnici.

„To je neostvareni dječački san. Uvijek sam si to htio
imati svoj mali restoran, bistro, a ako ne probaš,
nikad nećeš znati“ govori mi Pepi o ovom novom
mjestu u gradu te nastavlja o svojoj strasti prema
hrani i kuhanju „Kako se bavimo poljoprivredom,
ovdje želim isporučiti vlastite, ekološke proizvode
od polja do stola. Od vina, pjenušaca pa sve
do šalše.”

Tako se Pri Pepiju sljubljuju dobra glazba, vino
i hrana, a on ih sve savršeno balansira. „Kuhanje
i sviranje su vrlo slični. Ako dodaš previše začina je
nejestivo, ako nabijaš čitavo vrijeme je neslušljivo.

Daješ sebe i zapravo si samo kanal koji spaja svemir
i ljude. Mirisi i okusi često podsjećaju na djetinjstvo,
energija glazbe mijenja titranje stanica i tako
raspoloženja. Ja sam odlučio sve spojiti u vlastiti projekt.

“Dok god to mogu raditi solo, garantiram glavom
i bradom za kvalitetnu isporuku.”

Pri Pepiju se tako od nedavno, od utorka do petka, u terminu od 11-16 sati, nude ukusna jela i odlično je mjesto u gradu za „skočiti“ na ručak.

Pogotovo kada se želite odmaknuti od već poznatih restorana na koje ste navikli. Na jelovniku će se naći ono što se Pepiju jede taj dan, ovisno o tome što polja daju, kaže mi. „Svaki dan pripremam jedno do dva jela maksimalno. Tako znate da je friško.“

Pri Pepiju se tako od nedavno, od utorka do petka, u
terminu od 11-16 sati, nude ukusna jela i odlično je
mjesto u gradu za „skočiti“ na ručak.

Pogotovo kada se želite odmaknuti od već poznatih
restorana na koje ste navikli. Na jelovniku će se naći
ono što se Pepiju jede taj dan, ovisno o tome što
polja daju, kaže mi. „Svaki dan pripremam jedno do
dva jela maksimalno. Tako znate da je friško.“